NOTIFICARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC FORNARI  SRL – Agentia de Turism Itar,  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este emiterea biletelor de avion si furnizarea de servicii turistice.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarilor de bilete avion si servicii turistice.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai Companiilor Aeriene, Companii Navale,respectiv unitatilor de cazare si organelor  de control.

 

Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata , aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, Florica Pestritu, mail itar_agency@yahoo.com sau telefonic 0722 410 178.
 

De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa ANSPDCP sau justitiei. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil .SC FORNARI  SRL – Agentia de Turism Itar este inregistrata ca operator de date personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), avand numar in Registrul General 88/ 16.06.2005.

  • Facebook Black Square
  • Twitter Black Square

© 2020 Agentia Itar. Toate drepturile rezervate.