0722.410.178

L-V 9:00-13:00 | 14:00-17:00

Facebook Twitter
Instagram Linkedin Pinterest
logo

Roma
Quanto sei Bella - Roma!

Ziua 1 Sâmbătă, 6 august 2021

0ra 13:30 intalnire cu ghidul la Aeroportul Avram Iancu, Cluj-Napoca pentru îmbarcarea pe zborul companiei Wizz Air cu destinatia Roma. Decolare la ora 15:20, sosire la Roma –  Aeroportul Ciampino ora 16:20 (ora locală). Transfer la hotel. Seara vom face un tur pietonal în zona centrală la: Fontana di Trevi, Piața di Spagna, via del Corso.

 Deplasarea în Roma se face cu metroul.

Cazare Roma în hotel 3* (3 nopți de cazare la acelaș hotel)

 

Ziua 2 Duminică, 7 august 2021

7:30–8:30 Mic dejun. În cursul dimineții vizităm Muzeele Vaticane și Capela Sixtină, Basilica San Pietro - cu ghid local vorbitor de limbă română autorizat de Statul Vatican, (Atentie! Rezervare prealabilă obligatorie la Muzeele Vaticane și vizită cu ghid local - plată anticipată: 50 € la înscrierea în excursie), apoi vom face pauza pentru masa de prânz. Continuăm vizita pietonală în compania ghidului nostru local la Castel Sant’Angelo, Piaţa Navona, Pantheonul, Piaţa Venezia, Via dei Fori Imperiali, Columna lui Traian, Colosseum, Biserica San Pietro in Vincoli.

Deplasarea în Roma se face cu metroul. 

Cazare Roma în hotel 3*

 

Ziua 3 Luni, 8 august 2021

7:30–8:30 Mic dejun. Continuăm incursiunea noastra în Cetatea Eternă cu Basilica Santa Maria Maggiore. Timp liber masa de prânz, apoi ne îndreptăm către Biserica San Giovanni in Laterano și San Paolo Fuori le Mura. Program liber.

Deplasarea în Roma se face cu metroul. 

Cazare Roma în hotel 3*

 

Ziua 4 Marţi, 9 august 2021

7:30–8:30 Mic dejun. Eliberarea camerelor și depozitarea bagajelor la recepție. Program liber ăn zona centralî pentru shopping. Ora 13:00 transfer la Aeroportul Ciampino, îmbarcare pe zborul Companiei Wizz Air cu destinaţia Cluj-Napoca. Decolare 16:50, aterizare la Cluj-Napoca ora 19:50.

 

*Tarifele au fost calculate la un grup de minim 25 de plătitori. Pentru grup de 20 de persoane suplimentul este: 40 €; suma se va achita (dacă este cazul) la finalizarea grupului.

Tarif Early Booking (20.05.2021) AVANS 50%: 370 €.

Supliment Cameră sgl: 90 €.

*Excursiile în stăinătate nu pot fi achitate cu Vouchere de Vacanță     

ARATĂ CONDIŢII DE ÎNSCRIERE

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- la inscriere se achită  un avans   de 30% din tarif, iar  diferenţa de 70 % se achită cu minim 30 de zile înainte de data plecării.

-inscrierea se face in baza unui document valabil. 
- în momentul   achitarii avansului, turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti si conditiile de retragere si penalizari.  

- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, numarul locului fiind trecut pe factura.

- preturile la intrarile obiectivelor turistice sunt informative, acestea pot suferii modificari in timp, agentia nu este raspunzatoare.

- transportul  se asigura în conformitate cu reglementările legale în vigoare cu privire la transportul de persoane şi cu respectarea timpilor de condus al şoferilor, aceştia făcând pauzele de odihnă impuse de lege în vederea asigurării transportului în condiţii de siguranţă
 - turiştii au obligaţia de a menţine curăţenia în mijlocul de transport pe tot parcursul transferului şi să ţină cont că în mijlocul de transport nu sunt permise fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi produse alimentare.

- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup

conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice.

- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum   blocarea traficului, greve, condiţii meteo nefavorabile, epidemii etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente sau pierderi. 

- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri.

Agentia Itar, in calitate de agentie organizatoare garantează rambursarea sumelor achitatate in caz de insolventă prin City Insurance, polita nr.000002182 valabilă până la data de 05.01.2022( polita expusa vizibil la  sediul agentiei). Contact  reprezentant agentie: Flori Pestritu tel. 0722 410 178

Recomandăm  asigurarea storno pentru recuperarea sumelor achitate, in caz de renuntarea din motive medicale  la pachetul turistic.

 Conditii de renunţare, penalități, rambursări și despăgubiri
În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:    

În cazul serviciilor turistice circuite  realizate cu autocarul, penalizările sunt de:

   a) 30 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice înainte de data plecării;

   b)  50 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 44- 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

   c)100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal de 29 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program;

  e) 100 % din preţul pachetului de servicii, în cazul în care turistul a achiziţionat pachetul de servicii turistice din cadrul programului special (de exemplu, Early Booking etc.), indiferent de data la care turistul solicită renunţarea.

        Călătorul trebuie să trimita, pe suport durabil sau  e.mail, cererea de renunţare la pachetul de servicii turistice la sediul agenţiei. În caz contrar, cererea de renunţare nu este luată în considerare.

​       Agenţia nu răspunde în situaţii de grevă, conflicte politice şi de război, catastrofe, de pericol public, atac terrorist...etc. Toate aceste situaţii care nu sunt imputabile niciunei părţi, se consideră situaţii de forţă majoră şi exonerează de răspundere Agenţia.

      În cazul în care Călătorul este nemulțumit de serviciile de călătorie primite, acesta are obligația de a întocmi, în nume personal, o sesizare în scris (pe suport durabil sau e-mail) la fața locului,fără întârzieri nejustificate, clar şi explicit, cu privire la deficiențele constatate, legate de realizarea pachetului de servicii de călătorie- contractat, ce se va transmite prompt atât reprezentantului Intemediarului, al Agenției, cât şi prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului, reprezentanților locali ai Organizatorului).

Datele de contact: Sc Fornari s.r.l – Agenţia de Turism Itar, str. Horea, nr.67 - 73,sc. A, ap.2, Cluj-Napoca,Tel: 0722 410 178;  E-mail: itar_agency@yahoo.com
 

to top

Copyright Agenția de Turism ITAR,2021. Toate drepturile sunt rezervate.

Sc. Fornari – Agenția de Turism ITAR Cod Unic de Înregistrare – RO 13949067 Nr. de ordine in Registrul Comerțului – J12/836/ 2001 Licența de turism – 557/15.01.2019 Capital social 25000 RON Asigurare de insolvență : City Insurance 000002182 valabilă pană la 05.01.2022

A.N.P.C.- https://anpc.ro/ Sugestii și reclamații la itar_agency@yahoo.com