0722.410.178

L-V 10:00-13:00 | 14:00-16:00

Facebook Twitter
Instagram Linkedin Pinterest
logo

Sejur la Rimini
Mare, plajă, distracție, istorie, gastronomie!

Tarif

Grup de 20 de persoane: 610 Euro Avion
Grup de 20 de persoane: 610 Euro Avion

Rimini este situat pe malul Mării Adriatice, la 25 km de Republica San Marino și la 45 km de Ravenna și Parcul de distractii Mirabilandia. Este considerat "Capitala distracție" rivierei italiene, oferind tot ceea ce un turist are nevoie: mare, plaje cu nisip fin amenajate cu șezlonguri și umbrele, terase și restaurante, cele mai mari discoteci, un centru istoric care ne vorbește de trecutul glorios al Italiei, parcuri de distracții și tematice, și să nu uităm de bucătăria romagniola și vinul San Giovese.

 

 

Ziua 1 Cluj Napoca - Bologna - Rimini

Ora 10:30 întâlnirea cu ghidul la Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Decolare: ora 13:35, aterizare în Bologna pe Aeroportul „Gugliermo Marconi” ora 14:25 (ora locală). Transfer aeroport - hotel, apoi timp liber pentru plajă și distracție. 

Cazare și cină la Hotel Gallia 3* Bellaria - Igea Marina / sau similar (7 nopți la același hotel)

 

Ziua 2 Rimini

Mic dejun apoi program liber. 

Cazare și cină Hotel Gallia 3* / sau similar

 

Ziua 3 Rimini sau opțional San Marino & centrul istoric Rimini 

Mic dejun. Program liber sau opțional excursie de 1 zi la San Marino și Rimini.

Replublica San Marino este cea mai veche republică din lume, un tărâm al libertăţii, un paradis turistic. Rimini, orașul care pe lângă cei 16 km de plajă are un centru istoric care ne vorbește despre romani prin Podul Tiberio și Arcul lui Augustus sau despre familia Malatesta și Federico Fellini marele regizor. 

Cazare și cină Hotel Gallia 3* / sau similar

 

Ziua 4 Rimini sau opțional Castelul Gradara & Ancona

Mic dejun. Program liber sau opțional excursie la Castelul Gradara și Ancona.

Castelul Gradara - situat pe un deal pitoresc, este unul dintre cele mai fascinante colțuri ale Italiei. Vizitarea acestui oraș fortificat este ca și cum ai reveni în timp pentru a te simți protagonistul unei povești cu prințese și cavaleri medievali. Este renumit pentru frumusețea sa, pentru starea sa magnifică de conservare și pentru a fi scena unei povesti de dragoste tragice, dintre Paolo Malatesta și Francesca da Rimini. O poveste nefericită spusă de Dante. Ancona, oraşul fondat de grecii veniţi din Siracusa, mai apoi oraș roman, republică marinară, port important până în zilele noastre, deține un patrimoniu istoric important. 

Cazare și cină Hotel Gallia 3* / sau similar

 

Ziua 5 Rimini sau opțional Urbino & Gubbio

Mic dejun. Program liber sau opțional excursie la Urbino și Gubbio.

Urbino este un oraș splendid, cu o moștenire istorică remarcabilă, un veritabil simbol al culturii renascentiste independente. Orașul este amplasat pe un deal înalt și în mare parte își păstrează aspectul medieval. Urbino este alcătuit în totalitate din clădiri pitorești, embleme ale trecutului istoric. Gubbio este orașul care concurează cu Assisi pentru titlul de cel mai bine păstrat oraș medieval. Frumusețea străzilor sale șerpuitoare și a caselor acoperite cu tiglă este intensificată de prezenta siluetei munților Apenini. Fiecare dintre casele locuitorilor are origini medievale. Un patrimoniu artistic inestimabil este păstrat între zidurile medievale ale orașului. 

Cazare și cină Hotel Gallia 3* / sau similar

 

Ziua 6 Rimini sau opțional Ravenna

Mic dejun. Program liber sau opțional excursie la Ravenna, orașul care a jucat de-a lungul secolelor un rol important în istoria Italiei, are o colecție unică de mozaicuri și monumente de la începuturile creștinismului, dar și numeroase clădiri din secolele V și VI. Ravenna deține cele mai frumoase mozaicuri bizantine din lume. 

Cazare și cină Hotel Gallia 3* / sau similar

 

Ziua 7 Rimini

Mic dejun. Program liber. 

Cazare și cină Hotel Gallia 3* / sau similar

 

Ziua 8 Rimini - Bologna - Cluj Napoca

Mic dejun. Transfer hotel - Aeroportul „Gugliermo Marconi” din Bologna. Decolare: ora 14:55, aterizare: ora 17:45 în Cluj Napoca.

 

Excursii opționale:

San Marino & Rimini ~ 20 €; 

Gradara & Ancona ~ 32€; 

Urbino & Gubbio ~ 35 €; 

Ravenna ~ 20 €; 

 

*Tarifele au fost calculate la un grup de minim 20 plătitori. Pentru grup de 15-20 turiști se achită 30 €, cu 5 zile înainte de plecare. 

Tarif standard în cameră Dbl/trpl: 610 €  

Tarif early booking (50% până la 20.02. 2022): 585 € 

Tarif client fidel: 595 € 

Suplimente: Cameră sgl - 175 € 

Reducere copii < 8 ani cu 2 adulți în cameră - 30 € 

*Excursiile în stăinătate nu pot fi achitate cu Vouchere de Vacanță

 

Bine de ştiut: în Italia este obligatoriu “Certificatul Verde” obținut doar în urma vaccinării.

ARATĂ CONDIŢII DE ÎNSCRIERE

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
-la înscriere se achită un avans de 30% din tarif, iar diferenţa de 70 % se achită cu minim 30 de zile înainte de data plecării.

-înscrierea se face în baza unui document valabil.

-în momentul achitării avansului, călătorul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program, în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti şi condiţiile de retragere şi penalizări.

-aşezarea călătorilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, numărul locului fiind trecut pe factură.

-preţurile la intrările obiectivelor turistice sunt informative, acestea pot suferi modificări în timp, agenţia nu este răspunzatoare.

-transportul se asigură în conformitate cu reglementările legale în vigoare cu privire la transportul de persoane şi cu respectarea timpilor de condus al şoferilor, aceştia făcând pauzele de odihnă impuse de lege în vederea asigurării transportului în condiţii de siguranţă.

-călătorii au obligaţia de a menţine curăţenia în mijlocul de transport pe tot parcursul transferului şi să ţină cont că în mijlocul de transport nu sunt premise fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi produse alimentare.

-agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.

-cazarea călătorilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări

-clasificarea unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din fiecare ţără şi ca atare respectă standardele locale.

-distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către călător direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup.

-conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice, fără să modifice structura programului iniţial.

- ghizii naţionali care insoţesc grupul pe destinaţii externe, conform legii, nu pot face ghidaj pe tururile de oraşe, în faţa sau în interiorul obiectivelor. Pentru aceste servicii este obligatoriu angajarea ghizilor locali. Ghidul din partea agenție va asigura traducerea în limba româna dacă este cazul.

-în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum blocarea traficului, greve, condiţii meteo nefavorabile, epidemii etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite însă nu este răspunzătoare şi nu are obligaţia să suporte cheltuielile suplimentare rezultate din aceste motive şi nici să reorganizeze programul pentru recuperarea serviciilor pierdute.

-agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)

-în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri.

 

Agentia Itar, in calitate de agenție organizatoare garantează rambursarea sumelor achitatate în caz de insolvență prin OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP, polita nr.54929 seria I, valabilă pănă la data de 05.01.2023 (poliţă expusă vizibil la sediul agenţiei). Contact reprezentant agenţie: Flori Pestriţu tel. 0722 410 178. Recomandăm asigurarea storno pentru recuperarea sumelor achitate, în caz de renunțare din motive medicale, decese, Covid, etc., la pachetul turistic.

 

Condiţii de renunţare, penalități, rambursări și despăgubiri

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează agenţiei penalizări după cum urmează:

În cazul serviciilor turistice circuite realizate cu autocarul, penalizările sunt de:

a) 30 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 50 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 44 - 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal de 29 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program;

Călătorul trebuie să trimita, pe suport durabil sau e-mail, cererea de renunţare la pachetul de servicii turistice la sediul agenţiei. În caz contrar, cererea de renunţare nu este luată în considerare.

Agenţia nu răspunde în situaţii de grevă, conflicte politice şi de război, catastrofe, de pericol public, atac terorist, etc. Toate aceste situaţii care nu sunt imputabile niciunei părţi, se consideră situaţii de forţă majoră şi exonerează de răspundere agenţia.

În cazul în care călătorul este nemulțumit de serviciile de călătorie primite, acesta are obligația de a întocmi, în nume personal, o sesizare în scris (pe suport durabil sau e-mail) la fața locului, fără întârzieri nejustificate, clar şi explicit, cu privire la deficiențele constatate, legate de realizarea pachetului de servicii de călătorie contractat, ce se va transmite prompt atât reprezentantului Intemediarului, al agenției, cât şi prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului, reprezentanților locali ai organizatorului).

 

Datele de contact: Sc Fornari s.r.l–Agentia de Turism Itar, Str. Horea, Nr.67-73, Sc. A, Ap.2, Cluj-Napoca, Tel: 0722 410 178; E-mail: itar_agency@yahoo.com.

 

Important!!!

În situația în care prin măsurile luate de autorități, călătoria nu se va putea realiza, turistul va beneficia de un voucher pentru suma integrală achitată. Voucherul poate fi utilizat în termen de 12 luni, integral sau parțial pentru rezervarea unui alt pachet de servicii al Agenției Itar.

***

 

În cazul in care ţările de destinaţie sau ţările de tranzit solicită testarea sau vaccinul Covid sau alte acte doveditoare pentru a intra pe teritoriul lor, turistul înscris este obligat să respecte reglementările acestor ţări pe cont propriu. În cazul refuzului respectării acestor reglementări, turistul poate fi respins la intrarea în ţara respectivă. De asemenea, refuzul respectării reglementarilor impuse de aceste ţări nu exonereaza turistul de la penalităţile contractuale. În cazul în care toate ţările din traseul turistic permit călătoria turistică, conform reglementărilor MAE şi a ţărilor de destinatie, frica de Covid-19 nu este motiv contractual de renunţare, fără penalităţi, indiferent dacă se solicită test Covid sau vaccin.
 

to top

Copyright Agenția de Turism ITAR,2021. Toate drepturile sunt rezervate.

Sc. Fornari – Agenția de Turism ITAR Cod Unic de Înregistrare – RO 13949067 Nr. de ordine in Registrul Comerțului – J12/836/ 2001 Licența de turism – 557/15.01.2019 Capital social 25000 RON Asigurare de insolvență : City Insurance 000002182 valabilă pană la 05.01.2022

A.N.P.C.- https://anpc.ro/ Sugestii și reclamații la itar_agency@yahoo.com