0722.410.178

L-V 10:00-13:00 | 14:00-16:00

Facebook Twitter
Instagram Linkedin Pinterest
logo

Termeni și condiții

Condiții de utilizare a site-ului

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni&Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet www.agentia-itar.ro. Acest website este deținut și administrat de SC. FORNARI S.R.L.

Site-ul www.agentia-itar.ro este un site cu conținut informativ. Agenția ITAR nu se face răspunzătoare pentru eventualele neconcordanțe ale datelor sau erorilor apărute pe site. Vă rugăm să țineți cont întotdeauna de informațiile primite în agenție. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Agenția de turism ITAR acționează ca agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, linii aeriene, companii de transport, precum și alți furnizori de servicii turistice-denumiți FURNIZORI.

Agenția ITAR nu își asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de FURNIZORI și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.


Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Utilizând acest site sunteți de acord în totalitate cu acești Termeni și Condiții. Serviciile Agenției de Turism ITAR vă pun la dispoziție un sistem automat, care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica informațiile cu referire la anumite programe turistice.


Obligațiile utilizatorului

-obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial al informației conținută pe site.


Confidențialitatea datelor

Prin acordul Dvs. exprimat prin utilizarea și accesarea site-ului datele cu caracter personal și orice alte informații furnizate de Dvs. pot fi prelucrate și utilizate de ITAR Travel în orice activități și scopuri legate de marketing și în scopul realizării de baza de date și utilizarea acestora, oricare ar fi ele.


Reclamații

În cazul în care turistul este nemulțumit de serviciile turistice primite, acesta are obligativitatea de a întocmi o sesizare în scris, clar și explicit, cu privire la deficiențele constatate la fața locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat, ce se va transmite atât agenției, cât și prestatorului de servicii turistice. Comunicarea telefonică a reclamației către reprezentanții agenției nu scutește turistul de obligația întocmirii reclamațiilor în formă scrisă.

Atât agenția, cât și prestatorul de servii turistice vor acționa imediat pentru soluționarea sesizării. În cazul în care sesizarea nu este soluționată sau este soluționată parțial, turistul va depune la sediul agenției o reclamație în scris, în termen de maximum 3 zile calendaristice de la încheierea călătoriei, agenția urmând ca în termen de 30 de zile calendaristice, să comunice un răspuns.


Plata

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu își asumă nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

ITAR Travel nu are acces și nu păstrează datele cardului Dvs. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

ITAR Travel nu își asumă nici o obligație de a emite bilete, vouchere sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate.

to top

Copyright Agenția de Turism ITAR,2021. Toate drepturile sunt rezervate.

Sc. Fornari – Agenția de Turism ITAR Cod Unic de Înregistrare – RO 13949067 Nr. de ordine in Registrul Comerțului – J12/836/ 2001 Licența de turism – 557/15.01.2019 Capital social 25000 RON Asigurare de insolvență : City Insurance 000002182 valabilă pană la 05.01.2022

A.N.P.C.- https://anpc.ro/ Sugestii și reclamații la itar_agency@yahoo.com