0722.410.178

L-V 10:00-13:00 | 14:00-16:00

Facebook Twitter
Instagram Linkedin Pinterest
logo

Informații de călătorie

Vacanța înseamnă relaxare. Înseamnă un echilibru între odihnă, frumusețea peisajelor, savoare mâncării și momentele unice petrecute alături de cei dragi. Un echilibru între stilul tău și profesionalismul nostru.


Pentru a ne asigura că lucrurile vor decurge așa cum îți dorești tu, iată câteva chestiuni de care trebuie să ai grijă înainte de a porni la drum:


* Conținutul prezent este cu caracter informativ. Pentru date oficiale vă rugam să accesați site-ul Poliției de Frontieră Română.

MAE Biroul Relații cu publicul:
Telefon: (40 21) 319.21.08 sau 319.21.25 / Interior 1352 Fax: (40 21) 319.68.50
E-mail: relatii_cu_publicul@mae.ro
Asigurarea Medicală de Călătorie (opțională) vs. Card European de Sănătate*valabil pe perioada călătoriei în afara țării

Asigurarea Medicala de Călătorie este valabilă în toate țările, nu numai în țările UE și Elveția. Aceasta asigură accesul la serviciile spitalelor și clinicilor private în cazul necesitații unor tratamente medicale de urgență, nu numai la cele din sistemul public. Asigurarea Medicală este obligatorie pentru țările din afara Uniunii Europene. Această asigurare se poate încheia atât la agenția de turism cât și la companiile de asigurări.

Cardul European de Asigurări Sociale de Sănătate permite accesul doar în sistemul public de sănătate în țările Uniunii Europene și Elveția. Acesta se obține de la Casa de Asigurări de Sănătate teritorială.

Pentru mai multe detalii privind asigurările puteți contacta consultanții din agenție, iar pentru informații suplimentare privind cardul european de sănătate puteți accesa site-ul CNAS.
Unitățile de cazareClasificarea hotelurilor este în conformitate cu standardele existente în țara respectivă și poate să nu coincidă cu normele de clasificare din Romania. În acest moment nu există un sistem mondial de clasificare.

Distribuția camerelor de hotel se face de către recepția acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

Pentru anumite facilitați din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer condiționat, etc.); în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Autoritățile locale pot solicita o taxă de stațiune sau de oraș. Aceasta se achită de către turiști la recepția hotelurilor.

to top

Copyright Agenția de Turism ITAR,2021. Toate drepturile sunt rezervate.

Sc. Fornari – Agenția de Turism ITAR Cod Unic de Înregistrare – RO 13949067 Nr. de ordine in Registrul Comerțului – J12/836/ 2001 Licența de turism – 557/15.01.2019 Capital social 25000 RON Asigurare de insolvență : City Insurance 000002182 valabilă pană la 05.01.2022

A.N.P.C.- https://anpc.ro/ Sugestii și reclamații la itar_agency@yahoo.com